Ok aku nak gelak terlebih dahulu…

Hahaha…

Sebab banyak sangat kena tipu dengan aku bahawa aku dah pergi ke Krabi.

Tempoh hari aku ada post gambar dekat facebook dan instagram bahawa saya telah bercuti ke Krabi.

Sebenarnya bukan saya pergi ke Krabi tetapi hanya pergi ke Bukit Keluang saja.

Tengok gambar background belakang tu. Memang cantik macam dekat Krabi je. Tambah-tambah lagi ada bukit Keluang tu. Memang nak sama la…

Ok la….Tak ada cerita yang menarik pun kat sini. Juz buat famili day suka-suka je…

4,697 total views, 18 views today