Syukur alhamdulillah kerana baru dua hari yang lepas saya update blog mengenai komisyen kedua job dirumah. Hari ini masuk lagi komisyen yang ketiga dari job di rumah atau lebih dikenali sebagai JDR. Artikel kali ini adalah soal jawab job di rumah di bawah Kliks Solution.

Jika anda perhatikan bahawa komisyen yang ketiga ini adalah bernilai RM25, manakala komisyen yang pertama dan yang kedua masing-masing bernilai RM20. Ini kerana pihak dari job di rumah telah mengupgradekan akaun saya ke tahap premium. Mudah saja nak suruh pihak JDR ni upgradekan akaun anda ke tahap premium. Hanya tulis satu review mengenai mereka di blog anda dan review tersebut berada di page pertama di google dengan kata kunci-kata kunci yang tertentu.

Baiklah. Apa itu sebenarnya job di rumah? Mungkin anda masih ragu-ragu mengenai mereka kerana takut tertipu dengan janji-janji yang diberikan. Hari ini artikel saya akan menjawab segala persoalan anda. Saya rasa saya layak untuk berikan setiap jawapan kepada anda kerana saya adalah salah seorang daripada ahli job di rumah. Sila baca dahulu bukti di sini.

S:Apa itu job di rumah?

J:Job di rumah adalah satu program yang menyedikan kerja-kerja kosong dari seluruh dunia. Ahli JDR inilah yang akan bantu mengumpulkan kerja dan akan menghantar kerja-kerja ini melalui email yang anda daftarkan.

S:Saya tengok kat internet ramai yang kata job di rumah ini penipu. Betul ke?

J:Ya, memang betul job di rumah ini penipu besar! Tapi anda kena pastikan bahawa hanya ada satu sahaja job dirumah yang boleh dipercayai iaitu job di rumah di bawah jagaan syarikat KLIKS SOLUTION. Jadi pastikan anda apabila nak masuk job dirumah ini anda membuat bayaran atas nama syarikat KLIKS SOLUTION sahaja. Ini kerana banyak website-website seperti job di rumah ini diciplak dan ditiru oleh golongan yang tidak bertanggungjawab.

S:Saya masih tidak faham dengan JDR ni. Boleh terangkan dengan lebih detail?

J:Sebenarnya tiada apa yang anda tidak faham dengan job di rumah ni. Seperti yang saya katakan sebelum ini, job di rumah ini hanya menyediakan dan mengumpulkan kerja-kerja kosong dari seluruh dunia. Jadi bayaran pun adalah dalam matawang asing. Anda nak duit anda sendiri kena buat kerja. Pihak JDR ini hanya menyedikan dan mengumpulkan kerja-kerja kosong untuk dihantar kepada anda.

S:Mana bukti mereka yang dah berjaya dengan job di rumah ni?

J:Saya dah buktikan bahawa saya dah dapat job di rumah ni. Sila baca artikel saya yang lepas di sini.

S:Macam mana saya nak tahu job di rumah ni ada yang tipu dan ada yang betul?

J:Job di rumah ni hanya ada satu sahaja yang betul-betul setakat ini yang saya jumpa iaitu job di rumah di bawah jagaan syarikat KLIKS SOLUTIONJadi sebelum join sila pastikan dahulu siapa nama pengajur program tersebut.

S:Siapakah team job di rumah dan saya tidak pernah tengok mereka ada pejabat?

J:Untuk pengetahuan anda semua, job di rumah memang tidak mempunyai pejabat dan team mereka hanya bekerja dari rumah masing-masing. Sebenarnya mempunyai pejabat atau tidak, ia tidak penting kerana kita sudah hidup di alam teknologi. Segala perhubungan itu lebih cepat, pantas, mudah dan percuma.

Baiklah. Setakat itu sahaja soal jawab mengenai job di rumah ini. Mungkin anda tertanya-tanya siapakah yang memberikan soalan ini kepada saya. Tiada apa yang pelik kerana soalan dan jawapan itu saya sendiri yang berikan. Tetapi jawapan saya di atas adalah benar dan tepat belaka.

p/s: Kepada anda yang belum join JDR ni, join sekarang di sini kerana anda akan dapat merasai duit dalam USD!

2,416 total views, 2 views today