Anda ingin kerja part time hanya di rumah sahaja? Anda ingin merasai duit USD? Ia telah terbukti berkesan. Saya telah merasainya. Boleh baca kisah di sini.

Ramai juga yang ingin tahu siapakah yang mengendalikan Jobdirumah. Kepada anda yang ingin mengenali dengan lebih dekat lagi mengenai Jobdirumah, baca artikel saya di bawah ini.

Mengenai Jobdirumah:

Jobdirumah merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber – sumber yang betul.Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan mengemas kini di laman web secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Mengenai Kliks Solution:

Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran: 001762546-A
No Telefon: 0172651827 (Isnin – Jumaat: 3pm – 10pm sahaja)
Fax: 0321784213

Pengasas: Fadil Abdullah – Kuala Lumpur

Mempunyai kepakaran dalam bidang Research & Development, Pengurusan Sumber, Email Marketing, Affiliate Marketing, Web Development, E-commerce & bidang IT berkaitan.Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing.

Pengasas Bersama: Halim Hussain – Cyberjaya

Lulusan Telecommunication Technology dari Kolej Telekom & berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang IT & Internet Marketing.Punya kepakaran dalam bidang Technical Support, Satellite Networking Technology, System Administration & Network Engineering.

Apa sebenarnya Jobdirumah ni?

Jobdirumah ni sebenarnya adalah satu syarikat yang menyediakan kemudahan kepada kita tentang kerja-kerja kosong yang boleh kita lakukan. Setiap hari mereka akan menghantar pelbagai kerja-kerja kosong yang boleh anda apply. Jadi anda tidak perlu lagi bersusah payah.

Apakah syarat-syarat untuk sertai Jobdirumah ni?

Syarat Kelayakan adalah seperti yang berikut:

– Asas komputer & internet

– Microsoft Office (Words & Excel)

– Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris

– Komputer/Laptop

– Akses ke talian internet

– 18 tahun keatas

 

Lain-lain Syarat:

– Boleh bekerja tanpa pengawasan

– Boleh mengikut arahan

– Sanggup bekerja keras

– Berfikiran positif

– Bermotivasi tinggi

– Berdisiplin diri

Itulah serba sedikit mengenai job di rumah yang dapat saya kongsikan.

Klik Sini Untuk Kerja Part Time Dengan Jobdirumah