Mungkin saya tidak dapat menandingi lagi mana-mana blogger yang mendapat komisyen job di rumah sehingga berpuluh-puluh komisyen. Tapi bagi saya yang baru enam bulan dalam dunia blogging (start blogging pada 21/1/2013) menerima komisyen kedua job di rumah ini adalah satu kejayaan besar? Kejayaan besar ke?

Sebenarnya, sikit atau banyak nilai tersebut tidak mengapa, tetapi kejayaan saya buat komisyen melalui blog itu lebih penting. Sekurang-kurangnya saya telah berjaya membuktikan kepada orang ramai bahawa hanya dengan blog boleh hasilkan duit. Ia bukan satu mitos atau cerita rekaan semata-mata.

Walaupun sikit, dengan nilai tersebut sebenarnya saya boleh buat makan selama empat hari untuk seorang diri. Ini print screen yang menunjukkan bahawa saya menerima komisyen terbaru job di rumah.

Dengan job dirumah ini, saya bukan sahaja buat komisyen sahaja tetapi saya juga join dan pernah merasai income dari
job di rumah ini. Sesiapa belum baca bukti pendapatan saya dengan job di rumah ini, boleh baca sekarang di sini.

Secara tidak langsung, akaun komisyen saya telah di upgrade serta merta oleh pihak job di rumah kerana dengan kata kunci “job dirumah penipu”, dan “job dirumah” telah membawa blog saya di rangkin pertama di google dan mengatasi oleh 95, 700 pesaing di belakang.

Kepada yang masih lagi ragu-ragu nak join Job Dirumah, cuba anda fikir sejenak dengan bukti yang telah saya tunjukkan adakah telah membuatkan anda rasa teruja. Dengan job di rumah saya dapat dua jenis pendapatan iaitu komisyen jualan dan juga kerja-kerja yang ditawarkan apabila dan join dengan mereka.

Sebelum anda join job dirumah ini, saya sarankan anda supaya lebih bersedia untuk menerima dan merasai wang dalam bentuk USD dan saya harap anda dapat mengawal perasaan anda apabila anda dah mendapat sesuatu kerja. Bila dah dapat kerja, buat dengan yakin dan rajin. Barulah dapat hasilnya. Jom daftar dulu di sini.

Jika anda nak nasihat dari saya secara percuma tentang job dirumah ini, bila-bila masa sahaja anda boleh hubungi saya di borang hubungi pada bahagian menu atas.