Alhamdulillah. Akhirnya siap juga ebook pertama yang saya akan edarkan secara percuma sahaja. Ebook ini saya namakan sebagai Ebook “Teknik Rahsia Menangi Kerja Online Jobdirumah”. Ebook percuma teknik menangi kerja jobdirumah.

Saya terpaksa menulis ebook ini kerana saya banyak menerima email dari kalangan pembaca blog saya ini untuk tunjukkan cara-cara bagaimana nak menangi kerja yang disediakan oleh Jobdirumah.com.

Jadi dengan niat yang ingin membantu mereka mencari pendapatan lebih maka ebook ini saya hasilkan secara percuma sahaja. Ebook ini saya hanya siapkan dalam masa satu setengah hari sahaja.

Apa yang anda akan pelajari dalam ebook percuma ini?

Bab1: Pengenalan JObdirumah (JDR)

Jika anda tidak kenal apa itu JDR dan bagaimana mereka bantu anda, bagaimana anda nak hasilkan pendapatan?

Bab2: Jenis kerja yang ditawarkan oleh JDR

Saya akan beritahu anda apakah jenis kerja yang mereka tawarkan. Ada 3 jenis kerja yang mereka tawarkan. Iaitu…

Bab3: Teknik menarik minat majikan

Majikan disini maksud saya majikan dalam online. Mereka tidak akan mengambil anda sebagai pekerja sementara mereka jika anda lakukan ______. Walaupun sementara, gajinya boleh tahan. 🙂

Bab 4: Bayaran Upah

Disini saya akan beritahu anda apakah jenis kaedah yang paling sesuai untuk anda menerima duit upah daripada majikan anda setelah anda siapkan kerja mereka.

Bab 5: Rahsia yang hilang

Bab ini adalah sangat sulit dan rahsia. Hanya member JDR sahaja boleh tahu rahsia ini. Klik sini untuk jadi member JDR.

Bab 6: Tips cara menangi projek/Job

Ini bahagian paling penting dalam ebook percuma ini.

Bab 7: Kenali projek tipu

Anda jangan terkena dengan projek tipu dimana selepas anda telah siapkan kerja, tetapi tiada bayaran pun anda akan terima.

Bab 8: Anda masih baru? Guna teknik ini.

Ini amat sesuai untuk anda semua kerana saya tahu anda semua adalah member baru. Jadi gunakan teknik ini sahaja.

Penutup

Sebelum itu saya ingin bertanya kepada anda, adakah anda mahu mengumpul sejumlah wang sebanyak ini walaupun secara part time gila-gila? Walaupun anda terrrr…..lalu sibuk. Adakah anda mahu jana pendapatan seperti di bawah?

aku punya akaun

Pertama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Jobdirumah kerana mereklah yang memberikan saya peluang untuk mengenali dan mendapat job ini. Anda perlu tahu. Pendapatan saya ni bukan hasil dari bisnes tetapi hasil dari kerja yang dicadangkan oleh Jobdirumah.

Siapa kata Jobdirumah scam? Saya dah buktikan mereka bukannya scam.

Baiklah. Saya tidak mahu hurai lebih panjang lagi apakah kerja yang saya buat dan sebagainya. Jika anda nak tahu anda perlulah sertai Jobdirumah.com ini terlebih dahulu. Barulah anda tahu apakah yang saya buat kat sana.

Kali ini saya ingin memberikan anda ebook percuma iaitu “Teknik Rahsia Untuk Menangi Kerja Online Jobdirumah”

Klik link disini untuk dapatkannya ebook ini  secara percuma>>> http://forms.aweber.com/form/49/44823549.htm

1,926 total views, 4 views today