Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana masih lagi di berikan kita nyawa untuk bernafas di muka bumi Allah yang sementara  ini. Sedar tidak sedar sudah hampir separuh bulan kita berpuasa di bulan Ramadhan untuk tahun 2013.

Sedar tidak sedar, saya juga telah bina pendapatan pasif bersama job di rumah untuk bulan Julai 2013. Sebenarnya bulan Julai 2013 tidak tamat lagi tetapi saya dah berjaya mengumpul sebanyak ini pada bulan Julai 2013 ini.

Printscreen di atas bukanlah saya ingin menunjuk-nunjuk atau untuk membanggakan diri tetapi ingin memberikan bukti kepada anda bahawa job di rumah boleh buat pendapatan.

Job di rumah ini terdapat dua jenis pendapatan yang anda akan dapat iaitu pendapatan pasif dan pendapatan aktif. Untuk pendapatan aktif, anda hendaklah buat kerja seperti yang disuruh apabila anda telah mendapat sesuatu kerja manakala pendapatan pasif adalah anda boleh menjadi affiliate untuk job di rumah.

Jika dulu saya hanya buat pendapatan aktif sahaja, tetapi saya sudah tinggal pendapatan aktif dan buat pendapatan pasif dengan job di rumah. Tetapi bagi saya yang lebih lumayan adalah membina pendapatan aktif di job di rumah kerana saya telah membuktikannya. Klik sini untuk baca bukti pendapatan saya job dirumah dalam masa seminggu.

Kenapa saya tinggal pendapatan aktif melalui job di rumah sedangkan ia lebih lumayan? Ini kerana saya sebagai seorang pelajar mempunyai masa yang terhad dan saya tidak mampu untuk siapkan kerja dalam masa yang di tetapkan. Jadi saya ambil jalan untuk membina pendapatan pasif saja melalui job di rumah.

Semoga perkongsian ini dapat menambah pendapatan anda sekeluarga. Untuk pengetahuan pembaca saya sekalian, saya buat duit makan hanya melalui blog dan beberapa bisnes yang lain. Sebenarnya FaizAlias.com adalah blog peribadi saya, tetapi saya mempunyai blog yang saya rahsiakan sendiri kerana blog tersebut saya fully hasilkan duit secara automatik.

Untuk bongkarkan rahsia dan teknik saya hasilkan duit melalui blog, anda boleh layari www.buatduitblog.com.