Alhamdulillah….

Kini saya telah siap menghasilkan sebuah ebook baru khas untuk newbie yang ingin menjana pendapatan buat duit dengan ebook melalui internet.

Masa yang diambil untuk siap sepenuhnya adalah genap dua minggu. Dari penghasilan ebook, minisite dan design cover ebook. Semua saya buat sendiri untuk save bajet. Selagi kita boleh jimat, kita jimatkan.

Baiklah. Berbalik kepada tajuk asal.

Panduan tersebut saya namakan ia sebagai “Kit Panduan Lengkap Bisnes Ebook“. Panduan yang cukup lengkap ini khas untuk newbie sahaja! Kepada yang dah otai saya harap terus keluar dari membaca artikel ini. Ia amat tidak sesuai dengan anda yang dah jana puluhan ribu setiap bulan.

ebook cover 2_2

Inilah sebenarnya rahsia saya menjana pendapatan pasif iaitu dengan menjual produk digital atau menjual ebook.

Apa sebenarnya yang saya ajarkan anda dalam panduan ini.

Secara ringkasnya, jika anda memiliki panduan ini anda akan:

  1. Belajar cara marketing secara underground. Tak perlu cara otai kerana ambil masa yang begitu lama dan kos yang agak mahal.
  2. Anda akan dapat sebuah ebook penulisan saya sendiri sebanyak 116 jumlah muka surat yang sarat dengan pengisian ilmu buat duit dengan ebook.
  3. Ajar step by step.
  4. Support melalui facebook. Live secara chat!
  5. Bonus yang tak masuk akal! Bonus ni anda boleh buat duit jika anda pandai ambil peluang.

Sebenarnya banyak lagi jika saya nak senaraikan. Banyak manfaat yang anda akan dapat dengan memiliki panduan ini. Baiklah. Tak nak cerita panjang, boleh baca sendiri di sini kisah saya.

Baca sini >>> http://www.bisnesebook.com/

1,422 total views, 3 views today