Selama sebulan saya merancang untuk menulis ebook, akhirnya siap juga. Ebook ini dinamakan sebagai Rahsiamurahnya.my. Dengan itu, inilah pertama kali produk saya yang diterbitkan sendiri untuk dipasarkan melalui internet. Ebook ini tiada dijual di kedai buku. Hanya terdapat di www.RahsiaMurahnya.my. Dalam ebook ini saya menceritakan bagaimana saya bermula tanpa modal sesen pun sehingga dapat menjana 4 angka dalam tempoh sebulan secara konsisten.

Ebook ini telah di lancarkan pada 1/2/2013 iaitu pada hari jumaat di sebuah forum yang terkenal di Malaysia, Wangcyber.com. Pada pertama kali pelancaran, perkembangan agak slow kerana rata-rata daripada mereka masih lagi belum kenal tentang Murahnya.my ini. Walaupun penerangan yang saya berikan agak baik, tetapi masih ramai yang tidak faham dan tidak tahu tentang website Murahnya.my adalah lubuk duit bagi usahawan internet yang baru. Jadi, ia agak susah untuk saya melariskan jualan ebook saya.

hj

Walaubagaimanapun, saya bersyukur kepada Allah kerana dalam tempoh sebulan lebih jualan ebook ini telah melebihi RM 1,200. Walaupun agak slow, ia tetap satu kejayaan bagi saya kerana saya masih baru lagi dalam perniagaan ebook ini. Apa yang menarik sangat ebook saya ni? Ebook saya ini adalah ebook panduan bagaimana cara saya menghasilkan 4 angka dalam masa sebulan secara santai. Seperti yang saya katakan, ia adalah untuk benar-benar newbie dalam perniagaan internet. Anda belum pernah jana wang secara online? Anda teringin nak cuba menjana wang secara online? Inilah peluang anda!

Ringkasan serba sedikit tentang ebook ini. Ebook ini saya ada tunjukkan teknik-teknik yang menarik bagaimana saya tanpa kemahiran tetapi dapat juga menghasilkan duit melalui Murahnya.my ini. Teknik ini sesuai untuk mereka yang malas tetapi nak juga jana wang. Maksud saya bukan anda goyang kaki masuk duit. Anda perlu bekerja sedikit sahaja tetapi dapat hasilkan duit yang lumayan. Menarik bukan?!

ebookutama

Semoga entri ini lebih membuka minda anda dan membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan sampingan hanya berbekalkan laptop dan juga jaringan internet. Sekarang ini tidak lagi mustahil untuk anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan. Cubalah mengenali website Murahnya.my ini kerana ia betul-betul boleh berikan anda pendapatan sampingan yang lumayan. Hanya orang membuka fikirannya sahaja akan melihat peluang ini.

Sekian!

1,259 total views, 1 views today